Словак підремонтує митний пункт на кордоні з Польщею, поки до нього відремонтують дорогу
22.11.2011   //  

Львівська митниця 11 листопада за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Будклас» на реконструкцію пункту пропуску «Шегині», що розташований на кордоні України та Польщі за 5,09 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Закупівлю здійснено за неконкурентною процедурою «у одного учасника»,що в обґрунтуванні пояснено терміновою потребою в роботах. За інформацією замовника, термінова потреба у завершенні робіт з реконструкції пункту пропуску «Шегині» виникла, оскільки він розташований на кордоні з Республікою Польща, на автомагістралі Перемишль – Шегині – Львів, а за цим маршрутом очікується переміщення значної кількості вболівальників футбольних матчів.

Засновниками ТОВ «Будклас» є львів’янка Надія Стасів та мешканець Словаччини Йозеф Грабчак.

В той же час, 16 листопада служба автодоріг у Львівській області уклала угоду з ДП Український державний інститут проектування об’єктів дорожнього господарства «Укрдіпродор» на розробку проектно-кошторисної документації будівництва обходу населених пунктів м. Мостиська та с. Гостинцеве на автодорозі Львів – Шегині на ділянці км 61+460 – 67+850. Вартість угоди склала 2,58 млн грн.