В ремонт Андріївського узвозу вклали перші 35 мільйонів
21.11.2011   //  

Головне управління капітального будівництва Київської міськдержадміністрації 14 листопада уклало угоду з ТОВ «У-Б-С» на реконструкцію Андріївського узвозу в Києві. Вартість угоди склала 34,66 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Компанія-переможець має до травня 2012 року виконати роботи І черги будівництва – реконструкцію інженерних мереж, благоустрій та озеленення вулиці з реконструкцією дорожнього покриття.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника» через стислі терміни та на підставі виникнення нагальної потреби виконання будівельних робіт, повідомляється в обґрунтуванні.

Вибір саме ТОВ «У-Б-С» в якості підрядника не пояснюється взагалі. Компанія, зареєстрована в 2006 році за адресою масової реєстрації по вул. Грушевського 28/2 на киян Володимира Робака, Олега Гончаренка та Івана Іващенко, має статутний капітал 35 тис грн.

Раніше голова КМДА Олександр Попов повідомив про намір провести реконструкцію Андріївського узвозу вартістю близько 50 млн грн. до Дня Києва в травні 2012 року. «Ми поставили завдання, що до дня міста – до кінця травня, ми навели тут лад. Дуже серйозним питанням тут є інженерні мережі, вони будуть усі замінені і це обійдеться нам десь в 50 млн грн. Це дає гарантію, що ми півстоліття не матимемо проблем в цьому питанні», – сказав Попов.