Племінник губернатора отримав 6 мільйонів на шкільний довгобуд
21.11.2011   //  

Головне управління з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації 17 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ ІБК «Регіон» на реконструкцію незавершеного будівництва школи ІІІ ступеня на 240 учнівських місць у с. Будераж Здолбунівського району. Вартість угоди склала 6,30 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Школа має бути відкрита в грудні. Як повідомляють місцеві ЗМІ, школу у селі Будераж почали зводити у 1990 році. З розпадом Союзу будівництво припинили. Потому на 12 років про школу взагалі забули. Натомість 93 дітей навчалися в аварійній школі, яка збудована в шістдесятих роках минулого століття.

Директором фірми-переможця є Андрій Петрович Берташ, який за даними ЗМІ є племінником голови Рівненської ОДА Василя Берташа. До складу засновників входить Олена Олексіївна Берташ.

Раніше ТОВ «ІБК «Регіон» отримала підряд не ремонт будівлі «Острозької академії» (Рівненська обл.) вартістю 1,35 млн грн., потому підприємство виграло тендер Міноборони на будівництво 35-квартирного будинку на території військового містечка №1 в м. Дубно за 9,85 млн грн.