Офшор голови парламенту Криму освоїть ще 4 мільйони на тротуарах Сімферополя
21.11.2011   //  

Управління капітального будівництва Сімферопольської міськради 11 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Будівельна компанія Консоль – Строй ЛТД» на капітальний ремонт тротуарів по пр.Кірова. Вартість угоди склала 4,23 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з конкурсною документацією, в 2012 році потрібно закінчити роботи по заміні тротуарів, бордюрів, газонів, квітників по парній стороні проспекту Кірова.

Це вже другий підряд «Консоль-строю» за останній місяць на ремонт тротуарів в центрі Сімферополя. У жовтні компанія отримала підряд вартістю 5,75 млн грн. на тротуари вул. Горького.

ТОВ «Будівельна компанія Консоль – Строй ЛТД» зараз належить кіпрському офшору «Молісад лімітед». Нинішній голова Верховної Ради Криму Володимир Константінов вийшов зі складу засновників фірми в жовтні 2005 року. До обрання головою парламента він був президентом правління корпорації «Укрросбуд». Директором «Консоль – Строй ЛТД» з 2005 по 2009 роки був нинішній мер Сімферополя Віктор Агєєв, який кілька років працював заступником голови правління «Укрросбуду» Константінова.