Легкоатлетичну базу в Донецьку відремонтують за 80 мільйонів, бо щось термінове
18.11.2011   //  

Управління капітального будівництва Донецької міськради 15 листопада уклало угоду з ТОВ «Укрбілдінг корпорейшн» на реконструкцію спорткомплексу «Кіровець» вартістю 81,65 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки донецька мерія вбачає виникнення  «особливих  економічних  чи  соціальних  обставин, які  унеможливлюють дотримання  замовником  строків  для  проведення  процедур  конкурсних  торгів, оскільки виконання  зазначених робіт  має  строк, обмежений  початком  проведення в м.Донецьку міжнародних спортивних змагань».

Реконструкція спортивного комплексу передбачає реконструкцію існуючого будинку із плавальним басейном, будівництво будинку адміністративно-побутового корпусу, будівництво автономної газової котельні, зовнішніх туалетів, відновлення  та  удосконалення зовнішнього освітлення, телефонного зв’язку, радіофікації, інформаційного табла, обладнання огородження по периметру території спортивного комплексу, розміщення та облаштування футбольних полів  і  бігових доріжок, тощо.

Реконструкція фінансується коштами міського бюджету. Строк  виконання робіт – з листопада 2011р. та до повного виконання сторонами взятих на себе забов’язань

Спорткомплекс «Кіровець» у Кіровському районі є одним з найважливіших об’єктів  спортивної  та культурної  інфраструктури  міста Донецька  і являється основною тренувальною базою для підготовки збірної України  з  легкої  атлетики до  міжнародних змагань в  2012 році  та  Чемпіонату Миру з легкої атлетики серед юнацтва 2013 р.

Які саме змагання мають пройти в цьому комплексі і коли саме не повідомляється. Компанія «Укрбілдінг корпорейшн» Валентина Мітіна і Ігоря Каткова входить в корпорацію DMS. Нещодавно ця компанія отримала підряд на позолоту донецького пам’ятника «Жертвам фашизма» з благоустроєм прилеглої території.