Колесніков за 8 мільйонів відрекламує підготовку до Євро-2012 в виданнях Ложкіна і Ахметова
16.11.2011   //  

ДП «Центр комунікацій «Україна-Всесвіт» 9 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «ТД «Дельта-Інвест» на проведення рекламної компанії в друкованих засобах масової інформації, радіо та інтернет – ЗМІ про підготовку та проведення в Україні Євро-2012. Вартість угоди склала 8,15 млн грн. Реклама має бути розміщена в жовтні-грудні 2011 року. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Фірма-переможець, яка контролюється віце-президентом «Українського медіа холдингу» Валентином Резніченко, повинна забезпечити розміщення іміджевої реклами у найбільш рейтингових друкованих ЗМІ про підготовку та проведення в Україні Чемпіонату Європи по футболу. До таких в конкурсній документації віднесено газету «Сегодня» з групи Ріната Ахметова та видання УМХ – Теленеделя, Комсомольська правда, Кореспондент, Форбс, Фокус, Агрументи і факти, Телескоп та інші.

Також буде розміщено рекламні баннери в інтернет-виданнях segodnya.ua, bigmir.net та korrespondent.net і рекламні аудіо-ролики на невизначених радіостанціях (повністю технічне завдання тут).

Другим учасником тендеру ТОВ «КП – Адвертайзинг» з групи «KP media».

Нагадаємо, в квітні 2011 року 80% акцій «KP media», в яку входили журнал «Корреспондент», сайты korrespondent.net и Bigmir.ne, у Джеда Сандена купили голова ради Нацбанку Петро Порошенко та президент УМХ Борис Ложкін. За неофіційною інформацією, справжнім покупцем «KP media» була група Ахметова, проте Порошенко офіційно заявляв, що він купив цей медіа-холдинг разом з Ложкіним аби той не дістався Ахметову і найбагатша людина України не змогла стати найбільшим медіамагнатом в державі.

З урахуванням останньої закупівлі, ДП «Центр комунікацій «Україна-Всесвіт», яке контролюється Нацагенством з питань Євро-2012 віце-прем’єра Бориса Колеснікова, цього року уклало угоди на рекламно-інформаційні заходи на загальну суму 94,51 млн грн.