З Бобровиці вивезуть пестицидів на 4 мільйони
15.11.2011   //  

Управління капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації 8 листопада уклало угоду з ізраїльським ТОВ С.І. Груп Консорт ЛТД (S.I. Group Consort Ltd) на утилізацію пестицидів в м.Бобровиця до кінця 2011 року. Вартість угоди склала 4,05 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки обрана фірма вже виконує роботи з утилізації пестицидів у Чернігівській області.

«Оскільки на утилізацію пестицидів у Чернігівській області, згідно рішення п’ятої сесії шостого скликання Чернігівської обласної ради від 30.09.2011, виділено додаткові кошти, а проведення процедури відкритих торгів  потребує значного часу, що ставить під загрозу освоєння коштів до закінчення бюджетного періоду 2011 року та у зв’язку з необхідністю завершення утилізації пестицидів в м. Бобровиця Чернігівської області,  виникла необхідність застосування управлінням капітального будівництва облдержадміністрації процедури закупівлі вищевказаних послуг в одного учасника», – йдеться в обґрунтуванні.

З врахуванням останньої закупівлі компанія «S.I.Group Consort Ltd» цього року отримала підряди на утилізацію шкідливих речовин в різних регіонах України на суму 538 млн грн.