Удовиченко секретно розпланує територію області, «тягнибоківець» щось розширить в Комсомольську
15.11.2011   //  

Управління містобудування та архітектури Полтавської облдержадміністрації 1 листопада уклало угод з ДП Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» імені Ю.М.Білоконя на розроблення Схеми планування території Полтавської області вартістю 1,87 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

В конкурсній документації не розкриваються подробиці Схеми, оскільки «робота повинна мати технічний захист інформації з обмеженим доступом».

Управління по інвестиціях та будівництву Комсомольського міськвиконкому Полтавської області 2 листопада уклало угоду з ТОВ «Легбудпроект» на розширення та реконструкцію споруд для збору побутових відходів вартістю 0,35 млн грн. В конкурсній документації також немає подробиць стосовно замовлених робіт.

Раніше ТОВ «Легбудпроект» Сергія Галата, який є головою Кременчуцької міської партійної організації ВО «Свобода» Олега Тягнибока, отримало підряд на реконструкцію Центрального теплового пункту (ЦТП) 15 мікрорайону м. Комсомольськ для використання деревини в якості палива вартістю 2,10 млн грн.

Кременчуцький міськвиконком Полтавської області 9 листопада уклав угоду з КП «Кременчуцьке підрядне спеціалізоване шляхове ремонтно-будівельне управління» на капітальний ремонт проїзної частини проспекту 50 річчя Жовтня від пікету 15+68 до пікету 26+25 у місті Кременчуці. Вартість угоди склала 5,30 млн грн.