Макіївська фірма за мільйон просуне «Укрпошту» в гуглі, яндексі та соцмережах на 16 тисяч переходів в місяць
15.11.2011   //  

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» 1 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Експертцентр-М» на послуги з просування корпоративного порталу «Укрпошти» вартістю 993 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Фірма-переможець має протягом жовтня-грудня виконати ряд завдань. Серед них реєстрація в каталогах мережі Інтернет посилань на сайт «Укрпошти», формування переліку ключових слів для організації відповідних пошукових запитів, організація взаємодії сайту із соціальними мережами, виведення корпоративного порталу «Укрпошти» по ключовим словам у рейтингу пошуку по кожному on-line сервісу в ТОП-3 строком на шість місяців.

Також потрібно організувати контекстну пошукову підтримку на сайтах Google, Яндекс, мережах Вконтакте, Facebook.

«Укрпошта» ставить завданням досягнути мінімальної кількості переходів на свій портал з Google у розмірі 8 тис на місяць, а з усіх вказаних пошуковиків та соцмереж – 16 тис переходів на місяць. Повністю технічне завдання тут.

ТОВ «Експертцентр-М» зареєстровано в Макіївці. Засновниками фірми є Ольга Михалець (Волинська обл.), Наталія Ковальчук (Тернопіль) і Людмила Тондрікова (Київ).