Комуналка Севастополя, Сімферополя, Гаспри, Коктебеля і «Артеку» поглине 60 мільйонів
15.11.2011   //  

Місцеві органи влади та державні установи з 1 по 7 листопада з результатами тендерів уклали низку угод на ремонт та будівництво в житлово-комунальному господарстві на загальну суму 59,57 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Міністерство регіонального розвитку і житлово-комунального господарства АР Крим замовило ТОВ «Арт-холл» реконструкцію резервуарів запасу питної води ємкістю 2 по 2000 м3 з подаючим водогоном у смт.Коктебель вартістю 3,41 млн грн.

Міжнародний дитячий центр «Артек» заплатить ТОВ «Котломонтаж плюс»  5,26 млн грн. за роботи по реконструкції котельні №1 табору «Кипарисний» з будівництвом газопроводу.

Управління капітального будівництва Сімферопольської міськради замовило ПрАТ «Кримська ПМК-238» будівництво каналізації по вул.Лесі Українки вартістю 0,38 млн грн.

Головне управління капітального будівництва при Раді міністрів АР Крим за 39,97 млн грн. замовило ТОВ «Південьгідроспецбуд» залишкові роботи по реконструкції полігона поховання твердих побутових відходів у районі смт.Гаспра.

Головне управління ЖКГ Севастопольської міськдержадміністрації заплатить ВАТ «Севастопольське управління дорожного будівництва» 5,29 млн грн. за реконструкцію дороги до військового містечка №474 і ще 2,70 млн грн. ТОВ «СПР-груп» за реконструкцію очисних споруд с.Вавілово (друга черга).

Управління капітального будівництва Севастопольської міськдержадміністрації заплатить ПП ВКФ «Інтер-фенікс» 0,83 млн грн. за каналізування житлових будинків №27 по вулиці Каліча та №1, 3, 4, 6 по вулиці Рубцова в Балаклаві. Ще 1,43 млн грн. отримає ПП «Галф» за каналізування вулиці Краснодонців.