МВС – Азарову: іди ти в ванну
12.11.2011   //  

Микола Янович знову потрапив у халепу. Вперше це йому вдалося всього лиш три місяці тому. Тоді він стверджував, що «позолочених мобілок» не існує.

Тепер – що міліція не купувала гідромасажних ванн. Грізно так сказав:

“Давайте ми розберемося, хто приймав рішення, яким чином, якщо воно є, якщо це відповідає дійсності. Я не думаю, що комусь схотілося вилетіти з роботи.  Я не думаю, що це так, але якщо це так дійсно, то це буде дуже гарним приводом замінити цього керівника, що прийняв таке рішення”.

Уже через кілька годин МВС повідомило Азарову ким він є насправді в цьому житті. Бо усе, що куплено – воно куплене насправді. Але нікого це гребти не повинно. Особливо Азарова. Тому що: «було здійснено закупівлю кількох комплектів гідромасажних систем і перлинних ванн, що є засобом для загального оздоровлення і зміцнення захисних функцій організму, зняття стресових станів, тонусу всіх життєво важливих органів людини».

Тепер в Азарова залишилось лише два виходи: бути ідіотом або нікчемою. Що б він не зробив. Прекрасний вибір.

UPD. Микола Янович зробив свій вибір. Нікчемою бути не захотів. Цитата: «Виявилося, що в системі МВС є госпіталі, реабілітаційні центри, де проходять лікування та відновлюються іноді після поранень наші міліціонери. І мова йшла про закупівлі медобладнання для цих центрів і шпиталів, такому, як підводний гідромасаж, апарат штучної вентиляції легенів, обладнання для операційної, ванни, в яких можна приймати «перлинні ванни». Хтось може сказати, що це надмірність?», – наїхав сам на себе прем’єр-міністр України.

Жодної надмірності, Миколо Яновичу. Обов’язково згодом поцікавимось, у якому званні будуть відновлювати свої сили «поранені» міліціонери….

Блог від: Олексій Шалайський