Фірма з донецьким корінням освоїть 50 мільйонів на реконструкції Лівадійського парку
10.11.2011   //  

Головне управління капітального будівництва при Раді міністрів АР Крим 7 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ПП «Строй-центр 2» на протиаварійні роботи з інженерного захисту території Лівадійського палацово-паркового комплексу (залишкові та додаткові роботи). Вартість угоди склала 53,24 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з документацією конкурсних торгів, переможець здійснить на об’єкті улаштування покриття доріг, ремонт зруйнованої ділянки дороги, ремонт сходів «Химери», монтаж металевого огородження та інші роботи. Ремонт має бути завершено до кінця 2012 року.

З врахуванням останніх здобутків цього року ПП «Строй-центр 2» отримало підряди на 242,33 млн грн. До призначення Василя Джарти головою Совміну Криму єдиним власником «Строй-центр 2» був житель Сімферополя Руслан Колпін, а з липня минулого року фірма належить жителю Донецька Павлу Міхєєнко. По місцю реєстрації фірми в Сімферополі знаходиться пустий офіс площею 15 кв м без людей і офісної техніки, повідомляли “События”. Статутний капітал фірми складає 2 тис грн. Раніше «Строй-центр 2» отримав 59,82 млн грн. на ремонт доріг і будинку уряду Криму.

Нагадаємо, в жовтні Кримська республіканська установа «Лівадійський палац-музей» замовила ТОВ «Кримпроектреставрація» реставраційні роботи у Лівадійському палацу-музеї за 30,71 млн грн.