Каськіву знадобились перекладачі та брошурки за 2 мільйони
09.11.2011   //  

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України 2 листопада уклало низку угод на послуги перекладачів та виготовлення поліграфічною продукції на загальну суму 2,25 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Серед поліграфічної продукції вартістю 1,87 млн грн. Держагентство замовило ТОВ «Вістка» виготовлення книги-фотоальбому «InvestUkraine», брошур «Чому інвестувати в Україну», «Біржа проектів» (повний перелік тут) на англійській, німецькій, французькій, італійській, іспанській, арабській, китайській, японській та корейських мовах.

Послуги з письмового перекладу у підприємця Попов О.В. вартістю 352 тис грн. замовлено саме по цим мовам. Ще 28 тис грн. підприємець отримає за усний переклад з кількох мов.

Нагадаємо, зараз Держагентство проводить роуд-шоу в кількох містах світу, рекламуючи інвестиційні можливості України.

До складу засновників ТОВ «Вістка» входять депутат Васильківської райради від партії Кличка Роман Жорін, Костянтин Євтушенко та кінорежисер Вадим Кастеллі, якого називають особистим перекладачем з англійської Віктора Януковича. Раніше організація Кастеллі отримала від Держагентства Владислава Каськіва кілька рекламних підрядів на суму 14,41 млн грн.