У Попова замовили проект ще однієї реконструкції проспекту Григоренка
07.11.2011   //  

КК «Київавтодор» 28 жовтня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Інститут «Київдормістпроект» на розробку проектно-кошторисної документації на реконструкцію з розширенням проспекту Григоренка в Києві. Вартість угоди склала 2,18 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

5 серпня голова КМДА Олександр Попов підписав розпорядження про здійснення реконструкції проспекту П. Григоренка в 2011-2012 роках. Згідно з документом, реконструкція з розширенням здійснюватиметься від вулиці Анни Ахматової до лівобережних підходів залізнично-автомобільного переходу через Дніпро (так званий міст Кирпи).

Нагадаємо, раніше «Київавтодор» замовив ПАТ «Київавтотранссервіс» замовив реконструкцію проспекту П. Григоренка на ділянці від вулиці Б. Гмирі до вулиці Колекторної (непарна сторона) за 8,15 млн грн.

ТОВ «Інститут «Київдормістпроект» раніше отримало підряд на роектування реконструкції транспортної розв’язки на перетині бульвару Дружби Народів та Наддніпрянського шосе (виїзд на Південний міст) за 5,71 млн грн.