Реконструкція льодової арени «Авангард» перевалила за 30 мільйонів
07.11.2011   //  

Підприємство Дитячо-юнацький учбово-спортивний центр профспілок м.Києва «Авангард» 28 жовтня уклало угоду з ТОВ «WM – Україна» на реконструкцію будівлі льодового палацу по вул.Мельникова, 46а, м.Київ. Вартість угоди склала 20,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Торги проведено по неконкурентній процедурі закупівлі «в одного учасника», оскільки саме у цієї фірми рік тому було придбано обладнання для утворення і підтримки якісного штучного льоду на стандартній льодовій арені розміром 30м х 60м. Тоді «WM – Україна» отримало підряд вартістю 14,98 млн грн. також про процедурі закупівлі «в одного учасника». Компанія називає “свою гордістю” льодову арену “Термінал” в  Броварах.

Компанія Ігоря та Валентини Копил з липня веде роботи з реконструкції за кошти субвенції з державного бюджету. Збільшено до 1000 кількість посадочних місць проведено роботи по інженерним мережам. За словам голови Федерації хокею України Анатолія Брезвіна, реконструкцію планують завершити в листопаді.