Три парковки біля «Донбас-арени» коштуватимуть 20 мільйонів
06.11.2011   //  

Управління капітального будівництва Донецької міськради 1 листопада уклало низку угод з ТОВ «Донтехнобуд» на будівництво паркувальних зон №№8,9 і 13 для відстою транспорту при проведенні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу. Вартість будівництва трьох парковок складає 20,59 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», що пов’язано із забезпеченням завдань та заходів міської цільової Програми підготовки та проведення Євро-2012.

Будівництво парковок передбачено в  межах 1,5 км  від  стадіону «Донбас-Арена». Переважна більшість основного обсягу  робіт має бути виконана протягом  ІІ півріччя  2011 р.  із  остаточним  завершенням  і  введенням  в  експлуатацію  – протягом І півріччя 2012 р.

З урахуванням останніх закупівель ТОВ «Донтехнобуд», засновниками якого є Микола Зенков та начальник відділу іноземних перекладів Донецької Торгово-промислової палати Микола Брунько, цього року отримало підряди на 55,40 млн грн.