Каськів викине півтора мільйона на форум і фуршет з Януковичем, Азаровим і Литвином
04.11.2011   //  

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України 26 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з адвокатським об’єднанням «Арцінгер» на організацію міжнародного інвестиційного форуму в Києві 9 грудня 2011 року за участі вищого керівництва України. Вартість угоди склала 1,62 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з конкурсною документацією, в одноденній конференції в «Українському домі» заплановано участь президента Віктора Януковича, прем’єр-міністра Миколи Азарова, голови Верховної Ради Володимира Литвина, членів уряду, голів провідних українських компаній. Серед гостей мають бути глави іноземних держав та урядів, дипломати, голови провідних світових інвестиційних бізнес-структур та фінансових установ, міжнародна преса, експерти.

Організатори мають організувати двогодинну шоу-програму і замовити артистів, забронювати місця в п’ятизіркових готелях для гостей. В день форуму має бути проведено фуршет і обід на 400 гостей зі шведським столом. Для почесних гостей буде окремий обід на 30 персон.

Цілями цього форуму є позиціювання України як країни лідера в регіоні центральної і східної Європи щодо політичної, фінансової та бізнес активності, підписання договорів/меморандумів з інвесторами в рамках реалізації Національних проектів, покращення інвестиційного іміджу України.

Нагадаємо, адвокатське об’єднання «Арцінгер» отримало підряд Держагентства, очолюваного Владиславом Каськівим, на організацію роуд-шоу України в 16 містах світу вартістю 13 млн грн.