Механізовані колони Балоги&Ко ще заробили на укріпленні берегів Закарпаття
03.11.2011   //  

ДП «Об’єднана дирекція будівництва водогосподарських об’єктів Закарпатської області» 27 жовтня за результатами тендерів уклала угоди на роботи з берегоукріплення в області загальною вартістю 10,98 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ВАТ «Хустська ПМК-240» за 9,53 млн грн. здійснить регулювання русла р. Хустець у м. Хуст (перша черга) Хустського району. Згідно з базою даних ДКЦПФР, більше 51% акцій «Хустської ПМК» належать сім’ї голови правління підприємства Василя Попадинця, який є членом «Єдиного центру» – власного політичного проекту міністра з надзвичайних ситуацій Віктора Балоги.

ПАТ «Мукачівська ПМК № 77» за 1,45 млн грн. здійснить захист від затоплення водами р. Шопурки смт. В. Бичків (додаткові роботи) Рахівського району. Понад 70% акцій підприємства акумулювали брат міністра Павло Іванович Балога (26%) та родички міністра – Лiлiя Володимирівна та Вiталiя Іванівна Балоги, у власності яких по 23% акцій.

Нагадаємо, раніше підприємства оточення Віктора Балоги отримали підряди на берегоукріплювальні роботи в Закарпатській області вартістю 70 млн грн.