Дітям-інвалідам за два роки і 24 мільйони збудують новий центр реабілітації
02.11.2011   //  

Державний комплекс соцреабілітації дітей-інвалідів Мінпраці та соцполітики (м.Миколаїв) 28 жовтня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Антарес-Буд» на будівництво навчально-методичного центру вартістю 23,50 млн грн. Про це повідомляється в  «Віснику державних закупівель».

Для будівництва потрібно знести існуючі одно- і двоповерхові цегляні будинки. Компанія Юлії Філіпповой та Володимира Цуцкарева має завершети будівництво в 2013 році.

Державний комплекс соцреабілітації дітей-інвалідів знаходиться в приміщенні по вул.Дзержинського, 55, м.Миколаїв. Нова будівля має бути зведена саме за цією адресою.

Згідно з Договором про наміри, досягнутим 06.11 1993 р. між Міністерством соціального захисту населення, Фондом України соціального захисту населення, Миколаївською облдержадміністрацією, інститутом Елвіна (віце-президент Елвін інк, США, Коні Поз) у Миколаєві був відкритий Центр ранньої соціальної реабілітації дітей-інвалідів спеціалізована навчально-виховна, корекційно-відновлювальна установа системи соціального захисту населення , що здійснює роботу з реабілітації, соціальної адаптації і реабілітації дітей з раннього віку з обмеженими можливостями здоров`я. Протягом двох років співробітництва з американською стороною українські фахівці освоїли методику «Раннього втручання «, створили Миколаївський обласний Центр ранньої соціальної реабвлвтації дітей-інвалідів. З 15 січня 2002 р. Миклаївський обласний Центр «Надія» реоганізований у Державний комплекс ранньої соціальної реабілітації дітей-інвалідів.