«Нафтогаз» дав 2 мільйони на виставку бурової техніки для морського видобутку нафти
01.11.2011   //  

ПАТ «НАК «Нафтогаз України» 27 жовтня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «АККО Інтернешнл» на комплекс виставкових послуг з організації участі «Нафтогазу» у 15-му Міжнародному форумі нафтогазової промисловості «Нафта та газ 2011» (1-3 листопада, м.Київ) вартістю 1,99 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

«Нафтогаз» платить за організацію урочистого відкриття Форуму 1 листопада об 11 годині. По закінченню урочистої церемонії відкриття організовується фуршет для V.I.P. осіб на 35 персон тривалістю до 2 годин. Під час фуршету має забезпечуватись послідовний переклад на англійську та з англійської мови. Протягом роботи Форуму має здійснюватись буфетне обслуговування на стенді Замовника на 400 персон. Обслуговування має здійснюватись 2 офіціантами. В рамках конференції організовуються обід для V.I.P. учасників на 30 персон, обід для інших учасників на 180 персон, два кава-брейки для V.I.P. учасників на 30 персон, три кава-брейки для інших учасників на 180 персон. По завершенню конференції організовується урочистий банкет для учасників на 250 персон.

Також «Нафтогаз» отримає виставковий стенд розміром 14х19 метрів (креслення з конкурсної документації).

«Нафтогаз», «АККО Інтернешнл» ат Міненерговугілля є організаторами виставки, яка пройде в виставкому центрі на Лівому березі. Виставка буде мати кілька тематичних напрямів. Серед них:

  • Розвідка нафтових і газових родовищ
  • Нові технології буріння
  • Розробка морських і сухопутних нафтогазових родовищ
  • Устаткування для нафтогазової промисловості

Нагадаємо, цього року «Чорноморнафтогаз» придбав дві установки по $400 млн за штуку для буріння свердловин в Чорному морі. По кожній з установок переплата посередницьким фірмам склала близько $150 млн грн.