Безробітні будуть шукати роботу на моніторах по 34 тисячі
01.11.2011   //  

Державний центр зайнятості Мінсоцполітики України 27 жовтня уклав угоду з ТОВ «Електронне світло» на поставку 411 програмно-апаратних комплексів «Електронний інформаційний консультант служби зайнятості». Вартість угоди склала 13,97 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «у одного учасника», оскільки напередодні закупівлі ТОВ «Електронне світло» отримало авторські права на проект «Електронний інформаційний консультант Служби зайнятості». Договір про передачу фірмі виключних майнових  прав  датовано 12 вересня, а процедура закупівлі «у одного учасника» була розпочата 28 вересня.

Придбані термінали призначені для інформування більшої кількості населення та роботодавців, доведення адресних послуг громадянам з пошуку роботи, роботодавцям – з підбору працівників. Вартість одного терміналу склала 34 тис грн.

Раніше Держслужба зайнятості придбала у цієї ж фірми мотиваційні термінали розвитку зацікавленості до професійного самовизначення на суму 111,92 млн грн. по 31 тис грн. за штуку, що за даними ЗМІ було щонайменше вдвічі дорожче від ринкової ціни. ТОВ «Електронне світло» засновано Андрієм Луньовим, Андрієм Марченко та В’ячеславом Михайловим.