750 мільйонів вуглепрому за тиждень: Юра Єнакіївський взяв жалюгідні копійки у порівнянні з Ахметовим
28.10.2011   //  

Державні підприємства вугільної галузі з 17 по 21 жовтня за результатами тендерів уклали угоди на придбання товарів та послуг на суму 748,90 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Найбільші підряди цього тижня отримало АТ «НВК «Гірничі машини». Машинобудівельний холдинг в групі Ріната Ахметова отримав підряди ДП «Красноармійськвугілля», ДП «Селидіввугілля» і ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» на суму 262,73 млрд грн.

ПП «Лантан Компані» з групи нардепа від Партії регіонів Юрія Іванющенко отримала ВАТ «Лисичанськвугілля» на 15,04 млн грн.

ДП «Красноармійськвугілля» за 213,93 млн грн. придбало різне устаткування. З цієї суми 167,34 млн грн. отримає АТ «НВК «Гірничі машини», ще 46,44 млн грн. отримає ТОВ «ТД «Востоквуглемаш».

ДП «Ровенькиантрацит» за 152,86 млн грн. придбало послуги вантажних транспортних агентств у ТОВ «Портінвест Лоджистік» Миколи Стрельнікова.

ДП «Дзержинськвугілля» за 143,83 млн грн. придбало продукцію лісозаготівлі і устаткування у кількох підприємців та компаній.

ДП «Селидіввугілля» за 65,46 млн грн. придбало очисні комбайни у ЗАТ «НВК «Гірничі машини».

ДП «Свердловантрацит» за 49,44 млн грн. придбало амоніт, клей, конвеєрну стріку та інші товари і послуги у ТОВ «Енергооптторг» та інших компаній.

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 42,55 млн грн. придбало послуги та устаткування у ТОВ «Геоінжинірінг», ТОВ «Слов’янська промислова група», ПАТ «НВАТ «ВНДІКомпресормаш», ЗАТ «Донецький інститут проблем зварювальних технологій», ПАТ «НВК «Гірничі машини».

ДП «Орджонікідзевугілля» за 30,62 млн грн. придбало труби, апаратуру, продукцію лісозаготівлі у кількох підприємців та фірм.

ВАТ «Лисичанськвугілля» за 17,15 млн грн. придбало бензин і гумові паси у ТОВ «ТПК «Восток», ПП «Лантан Компані».

ДП «Шахтарськантрацит» за 15,70 млн грн. придбало кабель у ТОВ «МПКА-Україна», СПД-ФО Варакін О.А.

ДП «Макіїввугілля» за 4,86 млн грн. придбало сигналізатори метану і інженерні послуги у ТОВ НВО «Червоний металіст». ДП «Донецький експертно-технічний центр Держпромнагляду України».

ДП «Артемвугілля» за 3,62 млн грн. придбало нафтопродукти у ТОВ «ТПП «Альянс», ТОВ «Український бензин».

ДП гідрогеологічного захисту «Шахта 2-біс» за 2,64 млн грн. придбало вентиляторну установку у стовбура 2-біс у ТОВ «Донбасвуглеавтоматика».

ПАТ «Шахтоуправління «Донбас» за 2,19 млн грн. придбало устаткування у кількох компаній.

ДП «Укршахтгідрозахист» за 0,99 млн грн. придбало насосні агрегати у ТОВ «Південний завод гідравлічних машин».

ДП «Львіввугілля» за 0,79 млн грн. придбало послуги з перевезення пасажирів у кількох фірм та підприємців.

ДП «Торезантрацит» за 0,77 млн грн. придбало редуктори для конвеєра у ТОВ «Спецресурс».

ПАТ «ДТЕК ПЕМ – Енерговугілля» за 1,21 млн грн. придбало щебінь та електроустаткування у ТОВ «Еліз», НВП у формі ТОВ «Елекон», ТОВ «Данко».

ДП «Сніжнеантрацит» за 0,20 млн грн. придбало вогнегасники у ПрАТ «Макіївський завод «Факел».