Міфологічний «Чед-Насад» обклав контрактами контори «Нафтогазу»
26.10.2011   //  

ТОВ «Чед-Насад» за результатами тендерів 5-14 жовтня уклало угоди з низкою підприємств ПАТ «НАК «Нафтогаз Україна» на загальну суму 57,24 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Філія Управління з переробки газу та газового конденсату ДК «Укргазвидобування» придбала у «Чед-Насаду» програмно-апаратний комплекс автоматизованої системи керування енергозабезпеченням ТЦСК за 40,42 млн грн., хімічні продукти технічного призначення за 5,56 млн грн.

Будівельно-монтажна фірма «Укргазпромбуд» дочірньої компанії «Укртрансгаз» придбало у фірми 1530 м3 пиловника за 4,97 млн грн., а також скельний лист (10060 м2) і комплект БГТ (1050 од.) за 5,59 млн грн.

Філія бурове управління «Укрбургаз» ДК «Укргазвидобування» придбало у «Чед-Насаду» 10 тон бактерициду за 0,70 млн грн.

Нагадаємо, у вересні ТОВ «Чед-Насад» отримало підряди на постачання електричної продукції системі ДП «НЕК «Укренерго» на загальну суму 120,00 млн грн.

Сімферопольська фірма із статутним капіталом 50 тис грн. заснована мешканцем Харкову Олегом Миколайовичем Гвоздьовим, про якого немає жодних згадок у мережі інтернет. Гвоздьов також є засновником запорізького ТОВ «ЛК-транзит» зі статутним капіталом 52,5 тис грн.

Чед-Насад в фантастичному творі «Заколот» Томаса Рейда є назвою міста в підземеллях над Сірим Піком, який звисає над величезним проваллям в печері. Інша назва – Місто Мерехтливих Мереж. Збудований домом Насадра після вигнання з Мензоберранзана, зруйнований під час Війни Павукової Королеви.