Одеська міськрада подарувала Костусєву пляж в півгектара
25.10.2011   //  

20 вересня Одеська міськрада подарувала п’ять  ділянок землі, які складають одну велику ділянку у 46 соток п’ятьом одеситам.

Ділянка знаходиться між Трасою здоров’я і пляжем. Власниками двох ділянок стали 24-річний охоронець Станіслав Шавлов і його 21-річна дівчина Анна Кондратьєва.  Ще двоє – Олексій Корчевський і Алла Люстрова – мають прямий стосунок до ТОВ «Вінфорт», пише «Інфопорн».

Олексій Корчевський виявився керівником комерційного відділу цього товариства. Алла Люстрова – проживає в одній квартирі з Олексієм Більтяєвим, який є одним із співзасновників «Вінфорту».

Іншими співзасновниками ТОВ є Сергій Черненко і Дмитро Сайфрутдінов. Останній є старшим братом Олексія Сайфрутдінова – радника мера Одеси Олексія Костусєва.

Сергій Черненко – перший віце-мер, тобто перший заступник Костусєва. Окрім того він працював його заступником за часів роботи Костусєва головою АМКУ.

«Таким чином виходить, що найімовірніше, землю привласнив собі Олексій Костусєв. Для цього йому довелось використати підставних осіб, які мають прямий стосунок до фірми його багаторічного колеги і друга»,- зазначає видання.