Через поганий стан школи в Дрогобичі, її відремонтують без конкурсу (додано)
25.10.2011   //  

(додано в частині переліку власників)

КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міськради Львівської області за результатами тендеру 19 жовтня уклало угоду з КВП «Енергомонтаж» на реконструкцію з прибудовою ЗОШ №5 на вулиці Зварицькій в місті Дрогобичі. Вартість угоди склала 7,35 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Школа №5 розміщена в приміщенні колишнього військового шпиталю в двох корпусах, один з яких перебуває в аварійному стані.

Закупівлю проведено за неконкурентною процедурою «у одного учасника» через незадовільний стан будівлі школи, недостатню кількість класних приміщень, що призвело до переповнення навчального закладу. Крім того, 28 травня градом побило шиферну кровлю школи. Причини обрання головним підрядником КВП «Енергомонтаж» в обґрунтуванні не вказані.

Засновниками компанії-переможця станом на 26 жовтня 2011 р. є Вячеслав Фоломеєв, Юрій Матала та сама фірма КВП «Енергомонтаж». Згіддно з ЄДРОПУ, з 2008 року серед засновників був Богдан Гагалюк, секретар комісії Львівської обласної ради  питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності від Народного руху України. Згідно з даними, наданими “Нашим Грошам” представниками Гагалюка, депутат зараз відстуній в складі засновників. Замість нього засновником компанії  «Енергомонтаж» вказано саму компанію «Енергомонтаж». Решта засновників лишились.