Наступного року в Донецьку мають здати ще 50 квартир
21.10.2011   //  

Управління капітального будівництва Донецької міськради за результатами тендеру 14 жовтня уклало угоду з ТОВ «ВО «Новатор» на будівництво житлового будинку №2 по вулиці Рубінштейна в мікрорайоні «Сосновий» м. Донецьк. Вартість угоди склала 20,73 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Технічним завданням передбачено прокладання теплотраси та водопроводу до будинку, монтаж зовнішнього електропостачання, радіофікація, будівництво 5-ти поверхового будинку на п’ятдесят квартир, оздоблювальні роботи, влаштування внутрішнього водопроводу, каналізації, опалення, електромонтажні роботи, встановлення технічних приборів (мийки, умивальники, ванни, унітази), благоустрій (асфальтобетонне покриття), озеленення, малі архітектурні форми (лави, гірки, урни, гойдалки). Згідно з документацією конкурсних торгів, роботи мають бути закінчені в першому кварталі 2012 року.

Засновниками ТОВ «ВО «Новатор» є Семен, Ніна та Маргарита Месонжніки.

Нагадаємо, раніше Управління капітального будівництва Донецької міськради замовило додаткові роботи в будинку №3 по вулиці Рубінштейна, який готується до здачі.