В області замовили ремонтів на 40 мільйонів
17.10.2011   //  

Головне управління регіонального розвитку та будівництва Івано-Франківської облдержадміністрації за результатами тендерів 7 жовтня уклало низку угод на ремонт будівель новчальних закладів та державних органів в області. Загальна вартість угод склала 38,21 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Позитив-ІФ» дістануться 22,96 млн грн. на будівництво школи в с. Раковець Богородчанського району.

ПАТ «Прикарпатбуд» Семена Русина за 7,67 млн грн. здійснить реконструкцію будівлі обласного збірного пункту для спільного розташування обласного військового комісаріату по вул. Довженка, 21 в Івано-Франківську.

Відоме дорожнім будівництвом ТОВ «Квант Агро ЛТД» Петра Біленчука за 1,97 млн грн. здійснить добудову шкільної їдальні, виробничих майстерень та класних кімнат в с. Чернятин Городенківського району, та за 3,15 млн грн. – капітальний ремонт інфекційного відділення центральної районної лікарні в м. Рогатин.

Повне товариство фірма «Ендрю» за 1,53 млн грн. побудує дахову котельню на адмінбудинку Івано-Франківської ОДА по вул. Грушевського, 21 в Івано-Франківську.

ТОВ «БК «ТрейдЗахідБуд» за 490 тис грн. виконає комплекс ремонтно-реставраційних робіт адмінбудиноку СБУ по вул. Сахарова, 15 в Івано-Франківську.

ПП «Ювента-2» отримає 427 тис грн. за капітальний ремонт школи в с. Братишів Тлумацького району.