ЦВК за 2 мільйони підгламурзає свій офіс до виборів
13.10.2011   //  

Центральна виборча комісія за результатами тендеру 30 вересня уклала угоду з ТОВ «ВП «Побутрембудматеріали» на роботи з капітального ремонту приміщень ЦВК вартістю 1,86 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Роботи потрібно виконати протягом двох місяців з моменту набрання чинності договором.

Технічним завданням передбачено демонтаж перегородок, радіаторів, світильників з наступним встановленням нових приборів, ремонт стін, стелі та лакування підлоги. Також потрібно встановити віконні дубові рами з подвійним склопакетом

ТОВ ВП «Побутрембудматеріали» було засновано в 1990-х роках Василем і Світланою Бібами. В 2006 році Василь Біба обрався народним депутатом по списку Партії регіонів. У 2007 році він помер.

Ця компанія у 2011 році отримала низку підрядів на ремонт будівлі Кабінету міністрів.

Також ЦВК 6 жовтня уклало угоду з ТОВ «Міромікс Юнайтед» на сервісне обслуговування серверного обладнання центру обробки даних автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи «Державний реєстр виборців». Фірма-переможець за 1,60 млн грн.  має надавати послуги з 11 листопада 2011 року по 11 листопада 2013 року. Рівень сервісної підтримки серверного обладнання має бути класу Dell Pro Support для кінцевих користувачів з часом реакції 4 години для критичного обладнання.