Торговці білизною та родичі голови «Укравтодору» освоїли 30 мільйонів на дорогах Буковини
13.10.2011   //  

Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області за результатами тендерів 6 жовтня уклала низку угод на послуги з поточного ремонту доріг та вулиць в області. Загальна вартість угод склала 29,91 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Квант Агро ЛТД» за 313 тис грн. виконає капремонт дороги по вулиці Ковпакова у селищі Путила та за 661 тис грн. – дороги по вулиці Сторонецький потік у селі Рижа Путильського району. Засновником Івано-Франківського «Квант Агро ЛТД» є Петро Біленчук. Раніше фірма вигравала тендери управління ЖКГ Івано-Франківської ОДА на продаж вугілля, а також було постачальником спідньої білизни та бавовняної тканини для ДП “Львіввугілля”.

ТОВ «Юнікобуд» отримає 28,94 млн грн. за поточний ремонт дороги Т-26-04 Чернівці – Герца – КПП «Дяківці» на ділянці км 3+891 – 26+100 в Герцаївському районі.

ТОВ «Юнікобуд» має засновниками донеччанина Челябі-заде Юсіф Узеир Огли і ТОВ «Дор-Строй». Засновниками «Дор-строю» є британські фірми «Любові файнес лімітед», «Десісан лімітед» та киянка Тоня Наумкіна. Раніше в засновниках підприємства значились Ірина Демішкан та Ігор Мездрін, який є сином першого заступника голови Служби автодоріг Миколи Мездрина. Ірина Демішкан є дружиною голови «Укравтодору» Володимира Демішкана, якого вважають особистим другом Віктора Януковича.