Атомна станція купила позашляховик «мерседес» за мільйон у фірми вбитого бютівця
13.10.2011   //  

ВП «Южно-Українська АЕС» за результатами тендеру 7 жовтня уклало угоду з ТОВ «Техноконтракт» на придбання позашляховика Mercedes GL-Class GL 450 AT standart вартістю 1,05 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Mercedes GL-Class GL 450 AT standart має бортовий комп’ютер, салон оздоблено шкірою. Авто оснащено датчиками дощу та зовнішньої температури, підігрівом дзеркал заднього виду, електроприводом передніх сидінь, тощо.

Після конфлікту між співзасновниками ТОВ «Техноконтракт» власником компанії став Георгій Абшилава, якого було розстріляно наприкінці 2010 року в Миколаєві. За даними ЗМІ, Георгій Шалвович Абшилава був дуже відомим в Миколаєві бізнесменом, заступником директора по будівництву державного підприємства «Дельта-лоцман». Очолював фракцію БЮТ в Миколаївській районній раді минулого скликання. Абшилава був одним з видатних торговців автомобілями в Миколаєві, чому сприяли тісні зв’язки з найбільшим виробником і імпортером автомобілів в Україні Таріелом Васадзе (БЮТ-Партія регіонів). За наявною інформацією, перед вбивством у Абшилавы виникали конфлікти з керівництвом ГП «Дельта-лоцман», він отримав декілька доган.