Покращення офісів вже сьогодні: теплопункт нардепів підремонтують за мільйон
11.10.2011   //  

Управління адміністративними будинками Управління справами Апарату Верховної Ради України (далі Управління справами) 4 жовтня уклало угоду з ТОВ НВКФ «Каскад» на роботи з капітального ремонту теплового пункту в адміністративному будинку по вул.Банкова, 6-8. Вартість угоди склала 0,91 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «у одного учасника».

«Головним завдання Управління справами є створення належних умов для роботи народних депутатів України та працівників Апарату Верховної Ради України. Для створення таких умов важливо, в тому числі, забезпечити, згідно вимог постанови Міністерства охорони здоров’я України від 01.12.1999 року № 42 оптимальні величини температури в холодний період року в адміністративних будинках», – йдеться в обґрунтуванні.

Навесні Управління справами намагалось провести відкриті торги, проте відхилило всі подані пропозиції.

«Час початку опалювального періоду непідконтрольний Управлінню, а тому Управління обмежене у часі по виконанню робіт… Часу для повторного проведення закупівлі за процедурою відкриті торги не достатньо, так як роботи мають бути завершені до 30 вересня 2011 року, а процедура відкритих торгів займає майже два місяці» – обґрунтовує Управління справами необхідність неконкурентної закупівлі, вартість якої визначає сам замовник.

Вибір ТОВ НВКФ «Каскад» обґрунтовано тим, що компанія є надійним партнером і з якою Управління справами співпрацює впродовж тривалого періоду.

Нагадаємо, раніше ця фірма, зареєстрована в селі Калинівка Миколаївської обл. отримала підряд на ремонт кондиціонерів в будівлі по вул. Банкова,6-8 вартістю 5,60 млн грн.