Метрополітен вже купив ескалатори для станції «Виставковий центр»
06.10.2011   //  

КП «Київський метрополітен» за результатами тендерів 29 вересня уклав угоди на придбання устаткування та пластикових карток. Загальна вартість угод склала 24,72 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Промтрейд-М» за 22,32 млн грн. поставить метрополітену три комплекти тунельних ескалаторів для Куренівсько-Червоноармійської лінії метрополітену від ст. «Либідська» до ст. «Виставковий центр».

У МП «Промкомплекс» за 778 тис грн. придбано два електричні ліфти для Куренівсько-Червоноармійської лінії метрополітену від ст. «Васильківська» до ст. «Виставковий центр».

У ТОВ «Підприємство «Пластик Карта» метрополітен придбав 170 тис безконтактних пластикових карток (Mifare Plus) за 1,62 млн грн. Вартість однієї картки складає 9,53 грн.

Нагадаємо, в серпні метрополітен замовив ПАТ «Київметробуд» продовження будівництва дільниці Куренівсько-Червоноармійської лінії метрополітену від станції «Либідська» до станції «Виставковий центр» за 578,23 млн грн.

В 2008 році столична мерія повідомила про намір дотягти Куренівсько-Червоноармійську лінію до Одеської площі, добудувавши станцію «Виставковий центр», та відкривши дві нові: «Іподром» та «Одеська площа». У грудні 2010 року прем’єр-міністр Микола Азаров заявив, що станції мають здати до кінця 2012 року.