Лук’янченко без конкурсу дав 35 мільйонів на проспект Гурова
06.10.2011   //  

Управління капітального будівництва Донецької міськради за результатами тендеру 3 жовтня уклало угоду з ПАТ «Донецьке спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1» на реконструкцію проспекту Гурова в Донецьку за 34,21 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Закупівлю проведено за неконкурентною процедурою «у одного учасника», що в обґрунтуванні пояснюється підготовкою до проведення в Україні Євро-2012. В документі зазначено, що причиною застосування процедури є «нагальна потреба термінового виконання робіт з реконструкції проспекту Гурова від вул. Челюскінців до вул. Набережної в Ворошиловському районі, що включено до Переліку об’єктів будівництва, реконструкції та ремонту автомобільних доріг комунальної власності у містах проведення фінальної частини Європи 2012 року з футболу».

Одним з найбільших акціонерів ПАТ «Донецьке спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1» є голова правління підприємства Володимир Зекун.

Нагадаємо, управління капітального будівництва Донецької міськради також замовило реконструкцію парку культури та відпочинку ім. Г.І. Петровського за 59,72 млн грн.

З 2002 року міським головою Донецька є Олександр Лук’янченко.