Фірма, пов’язана з головою «Укравтодору» заробила чергові 40 мільйонів
05.10.2011   //  

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області за результатами тендеру 27 вересня уклала угоду з ТОВ «Дор-Строй» на ремонт дороги Ульяновка – Миколаїв (через Вознесенськ) на ділянці км 0+000 – км 43+580. Вартість угоди склала 36,82 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Компанія-переможець має засновниками британські фірми «Любові файнес лімітед», «Десісан лімітед» та киянку Тоню Наумкіну. Раніше в засновниках підприємства значились Ірина Демішкан та Ігор Мездрін, який є сином першого заступника голови Служби автодоріг Миколи Мездрина. Ірина Демішкан є дружиною голови «Укравтодору» Володимира Демішкана, якого вважають особистим другом Віктора Януковича.

Нагадаємо, в травні «Дор-Строй» виграв тендери Служби автодоріг у Дніпропетровській області на 42,99 млн грн. та на 67,12 млн грн., в серпні – тендер Служби автодоріг у Кіровоградській області на 93,45 млн грн. Таким чином, з початку року фірма заробила на підрядах регіональних служб автодоріг 246,14 млн грн.