Попов дав «Інкому» 20 мільйонів на запуск «Геоварти» (додано)
04.10.2011   //  

(додано дані про власників “Інкому”)

Головне управління з питань надзвичайних ситуацій Київської міськдержадміністрації за результатами тендеру 22 вересня уклало угоду з ПАТ «Інформаційні комп’ютерні системи» («Інком») на побудову програмно-технічного комплексу єдиної системи оперативно-диспетчерського управління Києва за 20,95 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Геоінформаційна система оперативно-диспетчерського управління пожежної охорони Києва «Геоварта» призначена для автоматизації функцій диспетчерів центру управління та зв’язку пожежної охорони Києва (ЦУЗ ПО) в процесах оперативної висилки сил та засобів на пожежі, збору оперативної інформації про стан пожежної техніки і засобів та їх застосування на пожежах, під час ліквідації стихійних лих та навчаннях, ведення інформаційних баз даних і формування інформаційних і статистичних звітів.

Основними акціонерами ПАТ «Інформаційні комп’ютерні системи», за даними SMIDA, є керівник корпорації «Інком» Олександр Кардаков та Сергій Скуртов. Кардаков за версією журналу «Форбс» займає 83 позицію в рейтингу найбагатших українців.

З червня 2010 року КМДА очолює колишній міністр ЖКГ Олександр Попов.

Додано

До “Наших Грошей” надійшло звернення від компанії “Інком”. В ньому стверджується, що опубліковані дані про власників компанії застарілі. Новими власниками вказано:

Александр Кардаков – основатель компании Инком, председатель Наблюдательного совета компании Октава Капитал, основатель компаний Инком и Датагруп. Александр Федченко – президент компании Инком.”