Литвин замовив супутникову трансляцію, кондиціонери в серверну та перекладача
03.10.2011   //  

Управління справами Верховної Ради за резульататаи тендерів 22 – 26 вересня уклало угоди на касове обслуговування, послуги з трансляції телебачення, синхронного перекладу та закупівлю систем кондиціювання серверного приміщення. Загальна вартість угод склала 5,07 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Дирекція телерадіопрограм Управління справами ВР за процедурою «закупівля у одного учасника» обрала швецького оператора супутникового зв’язку «Сес Астра АБ» переможцем в тендері на послуги мережі, необхідні для трансляції телевізійних сигналів каналами супутникового зв’язку за 2,16 млн грн.

Крім того, Управспаравами ВР замовило послуги з розрахунково-касового обслуговування в ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» («Укрексімбанк») за 744 тис грн. Закупівля також здійснена за процедурою «у одного учасника».

ТОВ «Л-Стиль» виграло тендер на монтаж систем кондиціювання серверного приміщення по вул. Садова, 3-а у Києві за 2,13 млн грн.

СПД-ФО Лащенко К. Г. надасть Верховній раді послуги синхронного та послідовного перекладу за 35 тис грн. Лащенко значиться, як перекладач бюро перекладів «Тріада». На сайті «Тріади», де Верховна Рада вказана, як один з клієнтів, значиться, що година послідовного перекладу коштує $50, година синхронного перекладу – $150.

Керівником Управління справами ВР є Григорій Сітайло, якого було призначено на цю посаду з обранням головою ВР Володимира Литвина.