Улюблена фірма керівників Луганщини отримала 18 мільйонів на сміттєзвалище в Попасній
29.09.2011   //  

Головне управління ЖКГ Луганської облдержадміністрації за результатами тендеру 22 вересня уклало угоду з  ТОВ «Дорпрогрес» на будівельно-монтажні роботи з будівництва полігона твердих побутових відходів в м. Попасна за 18,54 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Раніше засновниками ТОВ «Дорпрогрес» був депутат Ленінської районної в місті Луганськ ради Артем Арапов, який є бізнес-партнером колишнього депутата Луганської міськради Тиграна Кочаряна. Зараз в засновниках підприємства значиться Катерина Бескровна.

Нагадаємо, раніше «Дорпрогрес» став переможцем тендеру на ремонт дороги Знам’янка – Луганськ – Ізварине, отримавши підряд на 88,30 млн грн. Ця фірма стабільно отримує найбільші підряди на будівництво доріг в населених пунктах області.

Крім того, Головне управління ЖКГ Луганської ОДА замовило ПП «Мілон-газ» Наталії та Олександра Хоршевих роботи другої черги з реконструкції розподільчих газопровідних мереж в кварталах 60 років СРСР, Пролетаріату Донбасу, Центральному у місті Свердловську за 1,22 млн грн.