Телевізійникам столиці та Черкас на піар влади підкинули 800 тисяч
26.09.2011   //  

Управління інформаційної політики та зв’язків із засобами масової інформації Черкаської облдержадміністрації за результатами тендеру уклало угоди з місцевими телерадіокомпаніями на інформаційні послуги на суму 463 тис грн. про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

377 тис грн. отримає Черкаська обласна державна телерадіокомпанія.

ТОВ «Телерадіокомпанія «Вікка» отримає 35 тис грн. ТРК контролюється фірмою Михайла Бродського «Денді-плюс» та ПП «Агенція відео рішень» Тетяни Сохар. Нагадаємо, багаторічним помічником Бродського з питань медіа є Орест Сохар.

25 тис грн. отримає ПП «Телерадіокомпанія «Сміла-ТВ», яке належить депутатам Смілянської міськради від Партії регіонів Любові Косенко та Геннадію Вариводу.

Ще 25 тис грн. отримає ТОВ «ТРК Медіа Центр» депутата Черкаської міськради від БЮТ (2006-2010) Араіка Мкртчяна.

Головне управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Київської міськдержадміністрації уклало угоду вартістю 319 тис грн. з власним ДКП «Телерадіокомпанія «Київ» на висвітлення питань розвитку місцевого самоврядування, діяльності органів самоорганізації населення у засобах масової інформації шляхом створення спеціалізованих телепрограм, окремих рубрик та організації прес-конференцій.