Луганські дороги подорожчали ще на 4 мільйони. «Дорпрогрес» попереду
16.09.2011   //  

Головне управління ЖКГ Луганської облдержадміністрації за результатами тендерів 8 вересня уклала низку угод на ремонт доріг в населених пунктах області. Загальна вартість угод склала 4,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Промстройуголь» за 1,36 млн грн. виконає поточний ремонт асфальтового покриття дороги на міський цвинтарь та по вулицям Волгоградська, Чайковського в Алчевську, капремонт по вулиці Больничній у Перевальську.

ДП «Луганський облавтодор» ДАК «Автодор» за 565 тис грн. виконає поточний ремонт дороги по вулицям Леніна в м.Петровське, Первомайська, відділення № 3, відділення № 2, Леніна, Артема в смт. Врубівка, Луганська, Південна у Старобільську.

ПП «Квант Універсал» за 378 тис грн. здійснить ремонт провулку Піщаний у селищі Новопсков.

ТОВ «Дорпрогрес» за 1,69 млн грн. виконає ремонт по вулицям Родіонова у с.Велика Чернігівка Станично-Луганського району, Земнухова Молодогвардійську, Московській в Краснодоні,ремонт доріг в кварталі Молодіжний та вулиці Букаєва в смт.Станиця Луганська Станично-Луганського району.

Раніше Головне управління ЖКГ Луганської облдержадміністрації замовило ремонт автошляхів в містах області на загальну суму 9,72 млн грн. Тоді, як і зараз найбільші підряди отримало ТОВ «Дорпрогрес», засновником якого є депутат Ленінської районної в місті Луганськ ради Артем Арапов. Він є бізнес-партенром екс-заступника мера Луганська Тиграна Кочаряна, керівника місцевої компанії «Дорстройтехнології».

Нагадаємо, «Дорпрогрес» також стало переможцем тендеру на ремонт дороги Знам’янка – Луганськ – Ізварине, отримавши підряд на 88,30 млн грн.