Центр екстреної медичної допомоги довелось добудовувати за 17 мільйонів
15.09.2011   //  

Головне управління капітального будівництва Донецької облдержадміністрації за результатами тендеру 12 вересня уклало угоду з ТОВ “Донсервісбуд” на будівництво будівлі Обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф в Донецьку за 17,27 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Закупівля проведена за неконкурентною процедурою “у одного учасника”, що в обґрунтуванні пояснюється відсутністю конкуренції. “Будівництво будівлі КЛПУ «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» розпочато у 2010 році. Під час виконання будівельно-монтажних робіт виникли додаткові роботи, що не увійшли у первинний проект: на 3 поверсі змінення архітектурно-планувальних рішень, будівництво гаражів на 6 та 10 автомобілів, доповнення робіт по благоустрою території та зовнішніх мереж”, – йдеться в документі.

Враховуючи те, що виконавець первинного договору ТОВ «Донсервісбуд» має можливості виконати додаткові роботи, замовник вирішив за доцільне в якості виконавця робіт обрати саме це підприємство.

Засновником ТОВ «Донсервісбуд» є Тимофій Таможніков.