«Нафтогаз» дасть третину мільйона екс-фірмі Бородіна, щоб бути в курсі цін на бензин (додано)
15.09.2011   //  

(додано дані про переєстрацію засновників компанії-переможця)

ПАТ «НАК «Нафтогаз України» за результатами тендеру 7 вересня уклало угоду з ТОВ «Укпетролконсалтинг» на послуги з моніторингу ринків нафти та нафтопродуктів вартістю 355 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Послуги передбачають моніторинг чотирма операторами до кінця 2011 року цін на пальне різних видів в містах України, в Росії, Білорусі, на світових ринках та розсилку по e-mail отриманих даних (повністю опис необхідних робіт тут).

ТОВ «Укпетролконсалтинг» в 2007 році було засновано Миколою Чернецьким та Костянтином Бородіним. Станом на 15 вересня 2011 року Чернецький є директором компанії, а засновником в ЄДР зареєстровано Андрія Перова.

Чернецький відомий як керівник видавничого дому «UPECO», що займається дослідженням ринку ПЕК.

Костянтин Бородін відомий як багаторічний прес-секретар нинішнього міністра енергетики та вуглепрому Юрія Бойко. Зараз Бородін працює заступником директора департаменту нафтогазової промисловості та альтернативних видів палива Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

У тендері також взяло участь ТОВ «Фюєл альтернатів», засноване Віталієм Давієм, Сергієм Мартиненко та Юлією Володимирівною Березовською.