В області відремонтують вулиці в селах ще на 2 мільйони
13.09.2011   //  

Служба автодоріг у Закарпатській області за результатами тендерів 7 вересня уклала низку угод на реконструкцію вулиць та поточний ремонт доріг в населених пунктах області. Загальна вартість угод склала 1,49 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Виноградівське КП «Агрошляхбуд» за 1,10 млн грн. здійснить поточний ремонт вулиць Гамора-Ясінники у с. Лисичово, б/н № 385-422 у с. Суха, Возз’єднання у с. Загаття, Миру в с. Брід Іршавського району, а також ремонт вулиць Горького у с. Пийтерфолво, Вокзальна у смт. Королево Виноградівського району.

ДП «Закарпатський облавтодор» за 871 тис грн. виконає поточний ремонт вулиць Пригідська урочище Посіч у с. Широкий Луг, Борканюка в с. Калини, Чапаєва у с. Колодне Тячівського району а також вулиці Піонерської у с. Дубриничі Перечинського району.

Нагадаємо, 29 серпня Служба автодоріг у Закарпатській області уклала низку угод на проведення реконструкції вулиць та поточного ремонту доріг в містах та селищах області на загальну суму 4,91 млн грн.