Охоронці «Нафтогазу» замовили інформаційну підтримку за 1,5 мільйона
13.09.2011   //  

ДП «Нафтогазбезпека» ПАТ «НАК «Нафтогаз України» за результатами тендеру 5 вересня уклало угоду з ТОВ «Інформаційно-комунікативне агентство ОСА» на послуги з рекламно-іміджевого забезпечення вартістю 1,50 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Засновниками рекламного агентства є Валерій Терещук, Людмила Литвиненко, Сергій Бобровський. В 1999 році Бобровський був довіреною особою нинішнього голови Верховного суду Василя Онопенко на президентських виборах.

Єдиним конкурентом «ОСИ» на тендері було ТОВ «Будівельні комунікації». Його засновниками є Сергій Іванов-Малявін, Віктор Одинець, Оксана Бобровська та Олена Банас.

Бобровська до початку 2011 року була спів засновницею агентства «ОСА». На останніх виборах Оксана Бобровська стала депутатом Соломянської районної в Києві ради за списком БЮТ у якості директора з реклами видавництва «Галицькі контракти» та голови районної організації УСДП – партії створеної Василем Онопенко. Іванов-Малявін та Одинець відомі як керівники видавництва «Галицькі Контракти».

ДП «Нафтогазбезпека» замовило кампанію інформаційної підтримки, яка має складатись з розміщення 12 біл-бордів, 960 банерів в інтернеті, 48 рекламних повідомлень в інтернет-виданнях та 15 рекламних матеріалів в друкованих загальноукраїнських ЗМІ (полоса А4). При цьому«інформаційний матеріал повинен відповідати стилю видання у якому він розміщується».