Депутат облради отримав від ОДА підряд на 6 мільйонів
13.09.2011   //  

Управління капітального будівництва Запорізької облдержадміністрації (ОДА) за результатами тендерів 7 вересня уклало низку угод на ремонт доріг в населених пунктах області. Загальна вартість договорів склала 6,94 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Кіровоградське ТОВ «Буд-Імпекс 2012» за 481 тис грн. здійснить ремонт доріг по провулку Шкільному в с. Бурчак Михайлівського району та по вулиці Пушкіна в смт. Веселе Веселівського району. Засновником фірми є Аркадій Вердіян.

Найбільшу кількість підрядів отримало ТОВ «Ремшляхбуд». Загальна вартість його договорів склала 6,46 млн грн. Фірма виконає ремонт доріг на вулицях: Федько, Стадіонна, Гоголя, Правди, Тімірязєва, Жовтнева, К. Лібкнехта, К. Маркса в Оріхові, Вокзальна в смт. Комишуваха Оріхівського району, Зарічна в с. Підгірне Василівського району. Також переможець відремонтує Прибережну магістраль від вул. Грязнова до вул. Української, вулицю Звенигородську від вул. Вільгельма Піка до розворотнього кільця по Звенигородській в Запоріжжі.

ТОВ «Ремшляхбуд» належить його директору Олександру Кіркову та Геннадію Левченко. Олександр Кірков раніше очолював Службу автодоріг у Запорізькій області. Зараз він є депутатом Запорізької обласної ради від Партії регіонів.