Ще одні харківяни отримали в Києві крупний будівельний підряд
09.09.2011   //  

КП «Інженерний центр» Київської міськдержадміністрації за результатами тендеру 2 вересня уклав угоду з ТОВ «Асп-Трансбуд» на реконструкцію приймального відділення та спеціалізованих відділень Олександрівської клінічної лікарні Києва, благоустрій території та протизсувні роботи на вул. Шовковичній, 39/1. Вартість угоди склала 46,30 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Закупівлю здійснено за неконкурентною процедурою «у одного учасника», що в пояснюється терміновою потребою. «Станом на сьогодні, приміщення Олександрівської клінічної лікарні м. Києва знаходяться в такому стані, що не відповідає сучасним вимогам надання медичної допомоги хворим», – йдеться в обґрунтуванні.

Крім того зазначено, що ремонт лікарні постановою Кабміну №357 від 14 квітня 2010 року включено до переліку об’єктів охорони здоров’я, які прийматимуть вболівальників Євро-2012.

Свідченням  успішної діяльності ТОВ «АСП-Трансбуд», вважає замовник, є те, що фірма перемогла в тендерах на роботи з капітального ремонту вулично-дорожньої мережі Харкова по восьми об`єктам  на загальну суму 24,6 млн грн. та в тендерах Харківської міської ради по п’яти об’єктам на загальну суму 9,7 млн грн.

ТОВ «Асп-Трансбуд», належить одеситу Арсену Папазяну.

Цього року це вже третій випадок, коли крупний будівельний підряд в Києві отримують харківські компанії. Раніше ТОВ «Променергобуд Україна» отримало 97,02 млн грн. на реконструкціїю вул. Горького і ТОВ «Харківспецбуд-1» отримало підряд вартістю 60 млн грн. на генпідрядні роботи дачної забудови з метою перенесення Русанівських та Воскресенських садів на вул.Радистів в Києві.