КМДА віддало чергові мільйони, щоб слідкувати за власним транспортом
08.09.2011   //  

Комунальне підприємство Київської міськради «Київдорсервіс» за результатами тендеру 31 серпня уклала угоду з ТОВ «Беніш Джі Пі еС Україна» на придбання та встановлення 640 GPS-систем на технологічному автотранспорті комунальних підприємств Києва. Вартість угоди склала 4,46 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Вартість встановлення однієї системи складає майже 7 тис грн. Встановлення GPS-систем має бути здійснено до кінця року.

В документації конкурсних торгів вказано, що «GPS/GSM модулі встановлюються на транспортних засобах та дозволяють відстежувати задані параметри руху об’єкта (його координати, швидкість, курс, дату і час) в режимі «реального часу» та обмінюватися пакетами даних з сервером».

Нагадаємо, в серпні 2009 року КМДА вирішила запровадити системи GPS для контролю над технологічним транспортом комунальних підприємств і маршрутними таксі приватних перевізників. GPS-системи мають бути встановлені на транспорті комунальних підприємств «Київавтодор», «Київпастранс», «Київтранспарксервіс», «Київзеленбуд», «Київдорсервіс», «Автотранспортне підприємство», «Київське комунальне автотранспортне підприємство-2737», «Київмедавтотранс» і Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв.