Лукьянченко за 700 тисяч замовив своїм гостям номери в готелях Ахметова, Гуменюка, Климця
29.08.2011   //  

Донецький міськвиконком в особі міського голови Лук’янченко О.О. за результатами тендеру 18 серпня уклав низку угод на послуги з організації проживання офіційних делегацій у 2011 році на загальну суму 679 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Номери замовлено в готелях категорії не нижче 3 зірок. «Для розміщення гостей, що входять до складу офіційних делегацій, які приїздять до Донецька з офіційними візитами в 2011 році, на термін, що не перевищує 3 дні, потрібні готельні номери різного класу, які відповідають найвищим європейським стандартам мешкання і обслуговування. У вартість мешкання повинен входити сніданок», – повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Донбас-Індустрія» отримає 312 тис грн. за 51 номер Кing стандартний, 20 Кing покращений, три номери Business Suit і шість Тwin +. Фірма належить депутату Будьоновської районної м.Донецьку ради Віктору Жалковському, його сину Дмитру і Олександру Черкес-Заде.

ПІІ ТОВ «Вікторія» отримає 117 тис грн. за 12 номерів Кing, шість Exking і 12 Тwin. Фірма контролюється структурами народного депутата від Партії регіонів Ігоря Гуменюка (АТ «АРС»).

ТОВ «Прага» отримає 119 тис грн. за стандарт (single) – 5 од.; стандарт (double) – 2 од.; стандарт (twin) – 2 од.; напівлюкс – 9 од.; дуплекс – 3 од.; дуплекс люкс – 1 од.; люкс звичайний – 6 од. Компанія контролюється структурами народного депутата від Партії регіонів Павла Климця (горілка «Олімп»).

ТОВ «Готель «Донбас Палац» отримає 94 тис грн. за стандарт покращений – 10 од.; покращений номер категорії напівлюкс – 3 од.; люкс покращений – 2 од. Компанія контролюється структурами «Еста холдингу» Ріната Ахметова.

ФО-підприємець Кравчук А.В. отримає 37 тис грн. за стандарт звичайний – 5 од.; Кing + – 2 од.; King Luxury – 8 од.