Пшонка заплатить аж 26 мільйонів за «подивитись в очі» підлеглим
23.08.2011   //  

Генеральна прокуратура України за результатами тендеру 17 серпня уклала угоду з ТОВ «БМС-Консалтінг» на впровадження корпоративної системи відеозв’язку органів прокуратури на основі ІР-телефонії. Вартістю угоди склала 26,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Обладнання повинно бути встановлено до грудня 2011 року. Згідно з технічним завданням, керівники вищої ланки отримають 76 терміналів. Керівники середньої ланки та секретарі отримають 204 термінали, загальний персонал – 629 терміналів.

Нагадаємо, у квітні Генпрокуратура повідомила про порушення 166 карних справ по фактам нецільового використання коштів, виділених на боротьбу з наслідками повені у Закарпатті у 2008-2010 роках під час урядування Юлії Тимошенко. За даними ГПУ, збитки по цим справам становляться 26,2 млн грн.

Довідково.

В липні цього року в Івано-Франківську презентували першу в Україні лінію відеозвязку між місцевим апеляційним судом та слідчим ізолятором. Система дозволяє проводити судові засідання таким чином, що підсудний не виходить з СІЗО.