Шафа, комод і півтора десятка столів для Азарова коштують 700 тисяч
22.08.2011   //  

Управління адміністративних будинків Господарсько-фінансового департаменту секретаріату Кабінету міністрів України за результатами тендеру 15 серпня уклало угоду з ТОВ ВБК «Побутрембуд» на постачання меблів на суму 679 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з конкурсною документацією, яка є в розпорядженні «Наших Грошей», уряд купував меблі з умовою термінової поставки до 22 серпня 2011 року. При цьому тендер було оголошено 22 червня, тобто на виготовлення меблів у потенційних постачальників з врахуванням часу, потрібного на отримання документації, було менше двох місяців. Середня вартістю придбаних предметів склала майже 40 тис грн. за одиницю.

Для апаратної АВК придбано трисекційну шафе-купе (4,5х0,5 м, висота 3,0 м), колір – світлий беж.

Для зали засідань придбано один дубовий стіл довжиною 11,2 метра, покриття стільниці з корню карельської берези. Сюди ж підуть 12 дубових столів для запрошених (2,6х0,6 м), стільниця з золотистого дубу.

Для кімнати переговорів (камінної) придбано меблі під колір вишні: один дубовий круглий стіл (1,2 м в діаметрі), один дубовий стіл для телефонів (0,6х0,45 м) і один комод (2,55х0,45 м) з металевими ручками під золото. (повністю специфікація тут).

Нагадаємо, раніше уряд за 400 тис грн. придбав для кімнати переговорів придбано один диван, два крісла і 20 стільців з натуральних матеріалів під колір вишні і простенькі стільці для прес-центру.

У квітні уряд замовив послуги з ремонту на горищі та 6, 7 поверхах правого крила своєї будівлі за 18,52 млн грн.