В львівські дороги, будинки, школи та клуби за тиждень вклали 108 мільйонів
22.08.2011   //  

Державні установи та підприємства Львівської області з 9 по 15 серпня за результатами тендерів уклали угоди на ремонт доріг, будинків та нове будівництво нових об’єктів на загальну суму 108,60 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації замовило наступні роботи:

першочергові протиаварійні роботи по даху пам’ятки архітектури поч. ХХ ст. будинку 17-19 на проспекті Т.Шевченка у м.Львові за 1,03 млн грн. виконає ТОВ «Галицька основа»;

будівництво 12-класних приміщень і реконструкція існуючого блока школи у с.Черниця Миколаївського району за 19,74 млн грн. виконає ТОВ «Львівський будівельний холдинг»;

ремонтно-реставраційні роботи церкви Різдва Богородиці у м.Щирці (Пісках) Пустомитівського району за 1,12 млн грн. виконає ТОВ «Підприємство «Турист»;

будівництво загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів на 480 учнівських місць у с.Нижня Яблунька Турківського району за 27,44 млн грн. виконає ПП «Львівдах»;

завершення будівництва СЗШ І-ІІ ступенів на 150 учнів з двома дошкільними групами по 15 і дітей фельдшерським пунктом у с.Пристань Сокальського району за 8,58 млн грн. виконає ТОВ «Мегабудмакс»;

протизсувні заходи по об’єкту Підгорецький Василіанський монастир Благовіщення (охоронний номер 414) у с.Підгірці Бродівського району за 4,87 млн грн. виконає «Корпорація будівельних підприємств «Львівінвестбуд»;

будівництво дитячої дошкільної установи в с.Рудники Миколаївського району за 5,26 млн грн. виконає ТОВ «Економбуд-ЛВ».

Сокільницька сільрада Пустомитівського району замовила ТОВ «Вояр» будівництво клубу «Центр» мистецтва та дозвілля «Просвіта» за 8,20 млн грн.

Департамент гуманітарної політики Львівської міськради замовив ТОВ «Еком» виготовлення проектно-кошторисної документації та будівництво спортивного комплексу на вул.Ковельській, 67 за 598 тис грн.

ДП «Центрально-Західна Компанія «Вуглеторфреструктуризація» замовила ЗАТ «Скарабей» роботи з фізичної ліквідації шахти згідно з проектом ліквідації шахти «Бендюзька» ДП «Львіввугілля» на суму 5,65 млн грн.

Годовицько-Басівська сільрада Пустомитівського району за 4,63 млн грн. замовила ТОВ «Ромас» будівництво Народного дому на 100 місць в с.Басівка.

Управління капітального будівництва Львівської міськради за 999 тис грн. замовилоа ПП «Мірт» капітальний ремонт вул.Галицької у м.Винники.

Служба автомобільних доріг у Львівській області замовила поточний ремонт комунальних доріг в м.Броди (вулиці Коженівського, Тернопільська, Великі Фільварки, 22 січня, Шевченка, Львівська), смт. Нові Стрілища Жидачівського району (вул. Львівська), смт.Куликів Жовківського району (вул.  Б.Хмельницького), с. Ясенівці Золочівського району (вулиці Бічна Шкільна, Миру), смт.Краковець Яворівського району (вул. Шевченко), смт. Немирів Яворівського району (площа Ринок), м. Яворів (вулиці Велике Передмістя і Львівська ). Роботи на суму 30,36 млн грн. виконають ДП «Львівський облавтодор», ВАТ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №65», ТзОВ «Шляхбудсервіс-Д».

У ТОВ «Західтрансбуд» за 15,99 млн грн. придбано послуги поточного ремонту чотирьох мостів на автомобільній дорозі державного значення М-10 Львів – Краковець (км 40+805, км 46+935, км 49+042, км 51+345 – 4 мости). Ця ж компанія за 1,44 млн грн. проведе поточний ремонт дороги М-10 Львів – Краковець (км 69+500 – км 70+036).

Нагадаємо, у другій половині липня Державні органи Львівської області замовили будівельні роботи на загальну суму 198,63 млн грн.